Tel.: +421 31 780 38 73, +421 905 848 510 |

hygesia@stonline.sk

  • Slovenčina
  • Magyar
  • English
Szállítmányozás – Fuvarozás

A Hygesia cég az élelmiszer forgalmazás elsődleges gondolatával és céljával 1991-ben alakult. Élelmiszer-beszállítóink kiválasztása máig szigorú kritérimok alapján történik, melyek közé elsősorban a termékek minősége és beszállítok megbízhatósága tartozik. Cégünk termékportfóliónk bővítésével párhuzamosan növekedett.

Cégünk fő vállalkozási ágazatán, azaz az élelmiszer-importon és -exporton kívül vállalatunk a következő tevékenységekkel is foglalkozik:

  • nemzetközi és belföldi teherfuvarozás
  • nemzetközi és belföldi szállítmányozás
  • raktár- és parkolási területek bérbeadása

 

 

 
Cégünkre eső választás tárgya lehet a feltüntetett tevékenységeinken kívül a város területén való elhelyekzedésünk, egyszerű és gyors közúti megközelítésünk az R1 – Trnava és D1 Bratislava-Trnava útvonalról is.

Az évenkénti képzésbe való beruházásainkkal, ill. gépjárműparkunk korszerűsítésével garantáljuk az általunk kínált szolgáltatások minőségének és professzionalitásának növekedését. Cégünk képesített, az IFS TRANSPORT & STORAGE minőségirányítási rendszert használja.

A Hygesia Kft. tagja az SR ČESMAD Slovakia szállítmányozó és logisztikai szövetségének.

Gépjárműparkunkat VOLVO (4x), illetve IVECO (8x) típusú gépjárműveink alkotják. Járműveink megfelelnek az EURO 3, EURO 5 és az EEV nemzetközi szabványoknak.

A minőségi fuvarozás garanciáját a gépjárművek autorizált szervizekben történő javítása is biztosítja.

Válsághelyzetek azonnali megoldása...
Az ügyfeleink maximális elégedettsége érdekében igyekszünk a felmerülő válsághelyzetek azonnali megoldására. Több olyan céggel is együttműködünk, amelyek elégedettek szolgáltatásainkkal. Raklapos küldeményszállítást biztosítunk nem csak egész Európán belül, hanem az EU-s országok és Kelet-Európa között is.
Az árubebiztosítás keretein belül...
Az árubiztosítás és a gépjárművek bebiztosításán belül természetesen 250.000 euró fedezetű árubiztosítással, ill. kár-felelősségbiztosítással is rendelkezünk. Az efektívebb és minőségibb operatív működés érdekében minden gépjárművünk mobiltelefonnal és GPS navigációs rendszerrel is felszerelt.
A szolgáltatások minősege érdekében...
A szolgáltatások minőségének növeléséhez a GPS-nyomkövető rendszer is hozzájárul, melynek köszönhetően ügyfeleink mindig naprakész információval rendelkezhetnek az áru aktuális pozíciójáról. Öntől az árut 8 db. 3 méter magas (HSF) mega pótkocsink, valamint 4 hűtőberendezésünk segítségével szállítjuk el.