Tel.: +421 31 780 38 73, +421 905 848 510 |

hygesia@stonline.sk

  • Slovenčina
  • Magyar
  • English
Cégünkről

A Hygesia cég az élelmiszer forgalmazás elsődleges gondolatával és céljával 1991-ben alakult. Élelmiszer-beszállítóink kiválasztása máig szigorú kritérimok alapján történik, melyek közé elsősorban a termékek minősége és beszállítok megbízhatósága tartozik. Cégünk termékportfóliónk bővítésével párhuzamosan növekedett.

Minden általunk használt helyiség a Hygesia Kft. tulajdonában van. Raktári helyiségeink területe 3 ezer m². 26 alkalmazottunk beszállítóink és klienseink minden kívánságát igyekszik kielégíteni.

Irodaházunk közvetlenül a Hygesia Kft. területén található. Munkahelyeink egy helyre való központosítása a cégen belüli gyors kommunikációt, ill. költségmegtakarítást eredményezett.

A munkához való becsületes hozzáállásunkkal ügyfeleink számára igyekszünk a lehető legjobb minőségű szolgáltatások nyújtására és a termékek biztosítására.
Cégünk a szállítási piacon levő stabil szállítási vállalatok közé tartozik, hitvallásunk a kínált szolgáltatásaink kiváló minőségének biztosítása.

Cégünk fő vállalkozási ágazatán, azaz az élelmiszer-importon és -exporton kívül vállalatunk a következő tevékenységekkel is foglalkozik:

  • nemzetközi és belföldi teherfuvarozás
  • nemzetközi és belföldi szállítmányozás
  • raktár- és parkolási területek bérlése

 

 

 

Cégünkre eső választás tárgya lehet a feltüntetett tevékenységeinken kívül a város területén való elhelyekzedésünk, egyszerű és gyors közúti megközelítésünk az R1 – Trnava és D1 Bratislava-Trnava útvonalról is.

Az évenkénti képzésbe való beruházásainkkal, ill. gépjárműparkunk korszerűsítésével garantáljuk az általunk kínált szolgáltatások minőségének és professzionalitásának növekedését. Cégünk képesített, az IFS TRANSPORT & STORAGE minőségirányítási rendszert használja.

A Hygesia Kft. tagja az SR ČESMAD Slovakia szállítmányozó és logisztikai szövetségének.