Tel.: +421 31 780 38 73, +421 905 848 510 |

hygesia@stonline.sk

  • Slovenčina
  • Magyar
  • English
Kereskedelem

A Hygesia cég az élelmiszer forgalmazás elsődleges gondolatával és céljával 1991-ben alakult. Élelmiszer-beszállítóink kiválasztása máig szigorú kritérimok alapján történik, melyek közé elsősorban a termékek minősége és beszállítok megbízhatósága tartozik. Cégünk termékportfóliónk bővítésével párhuzamosan növekedett.

Ma szinten minden Szlovákián működő üzletláncot ellátunk (Tesco, Metro, Coop Jednota, Kaufland és TERNO). Saját gépjárműparkkal rendelkezünk.
Minden általunk használt helyiség a Hygesia Kft. tulajdonában van. Raktári helyiségeink területe 3 ezer m². 26 alkalmazottunk beszállítóink és klienseink minden kívánságát igyekszik kielégíteni

A munkához való megbízható hozzáállásunkkal ügyfeleink számára igyekszünk a lehető legjobb minőségű szolgáltatások nyújtására és a termékek biztosítására.

A csomagolási hulladékról való gondoskodás
A Hygesia cég felelősséget vállal környezete iránt, így gondoskodik saját termékeinek csomagolási hulladékairól. A csomagolási hulladék gyűjtését, értéknövelését és újrahasznosítását a Hygesia számára az erre jogosult ENVI-PAK szervezet végzi.
Szolgálat
Helybeli szállítás: 24 órán belül, nagyobb távolság esetén 72 órán belül.
A tevékenység típusa
Első osztályú élelmiszer-szállítás és disztribúció.
A termék típusa és származási helye
100%-os napraforgó olajak, tartósságát hosszasan megőrző spanyol olívaolajak, citromlevek, szeszes italok és üdítők Magyarországról, kiváló minőségű borok Magyarország világhírű borvidékeiről – Tokaj, Balaton, Eger.
Vevőkör
Széles – a kis boltoktól és helyi éttermektől egészen a nagy elosztó hálózatikig – hazai, vagy külföldi tőkével rendelkező vevőkör.